Antiek kistje met amber

Antiek kistje met amber
Antiek kistje met amber
Antiek kistje met amber
Antiek kistje met amber
Antiek kistje met amber
 

Modelmaat (open / gesloten) 28*22*20 cm / 17.5*14*10 cm
Verpakkingsmaat 37.8*17*3.2 cm
Aantal onderdelen 189
Schatting bouwtijd 2-3 uur


PDF Handleiding HIER

Het Antiek Kistje met Barnsteen van UGears, de oudere zus van het eerdere Antiek Kistje, is net zo mooi en fascinerend als haar zusje, maar nog verfijnder. Deze schoonheid heeft dezelfde leuke functies waarvan u in het jongere model kunt genieten met een extra touch: slim ingebouwde natuurlijke barnsteeninsluitsels om uw ervaring nog waardevoller te maken.

Dit model helpt u om uw sieraden en andere waardevolle bezittingen in stijl te sorteren en op te bergen. Uw schatten worden nu opgebrogen in vier gebeeldhouwde muren met delicate bloemmotieven en oosterse ornamenten. Maar het belangrijkst detail van dit model zijn vijf decoratieve elementen gemaakt van natuurlijk barnsteen. Zoals u weet, worden UGears-modellen gebouwd zonder lijm of extra gereedschap. Alles wat u nodig hebt om uw nieuwe ‘'Amber Box’' samen te stellen, vindt u in het pakket van het model, inclusief kostbare barnstenen die met speciale slimme bevestigingen op het deksel van de doos worden bevestigd.

Net als haar zusje, biedt de Amber Box u extra veiligheid: het deksel heeft een vergrendeling die de inhoud van de Box binnenhoudt als het omvalt en beschermt tijdens transport.


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook