Kleurenmodel Molen

Kleurenmodel Molen
Kleurenmodel Molen
Kleurenmodel Molen
Kleurenmodel Molen
Kleurenmodel Molen

Maat L - 3,00 euro - Aanbevolen verkoopprijs 6,95 euro

Het model volgt de charactische eigenschappen van een Nederlandse windmolen met ramen op de tweede verdieping en wijde deuren die u kunt openen. Dit prachtige open-stijl model demonstreert de basis van mechanisme voor jonge handelaars: het mechanisme van hoek transmissies. Zoals een echte windmolen met een wiel voor drainage, wordt het model geleverd met van elkaar afhankelijke bewegende elementen: de wieken van de molen die met behulp van het tandwielstelsel rondraaien. 

Gemakkelijk te bouwen, super leuk om in te kleuren en tof om mee te spelen! De UGears 4 kids serie laat niks te wensen over en geeft u quality time met de kinderen.​​

 

Aanbevolen verkoopprijs is € 5.95


Geschatte tijd van montage: 1 uur

Geschatte tijd voor verven: 4 uur +

Voor kinderen vanaf 5 jaar oud … ook voor volwassenen van elke leeftijd.
 
Kleur zoals je wilt: acryl, gouache, aquarel, markers – Je kan van alles gebruiken. Je kan het model zelfstandig inkleuren of met vrienden & familie. Precieze contourlijnen op houten delen tonen een klok op een klokgezicht, kijkgaten, poten, vleugels van het Vrolijk Lieveheersbeestje (Zon) - symbool van geluk maakt het makkelijk te schilderen.

Ontwikkel engineering vaardigheden, ruimtelijk denken, fijne motorische vaardigheden, het vermogen om tijd te bepalen en de dag te organiseren en te plannen. Bekijk de fantasie van kinderen voor een lange tijd.

Eco-vriendelijk: is gemaakt van hoogwaardig hout, heeft een geur van hout en is fijn om aan te raken.

Makkelijk te monteren: Alle onderdelen zijn al uitgesneden en kunnen gemakkelijk uit het bord gehaald worden. Het model assembleert als een puzzel zonder lijm of andere dingen. Terwijl de kinderen wat blokken verzamelen, kunnen de volwassenen hun hulp voorstellen: De plekken waar dingen aan elkaar moeten komen zijn uitgestippeld en makkelijk te vinden voor montage, je moet alleen de componentenpennen assembleren door er met je vingers op te drukken, als je vingers te klein zijn heb je misschien hulp nodig.


 
 Modelafmeting:  104 * 137 * 67 mm 
 Verpakking:  235 * 180 * 5 mm 
 Aantal onderdelen:  23
 Bouwtijd  1 uur
 Kleurtijd  4 uur +

 
 
 
Terug naar overzicht