Kleurenmodel Tweedekker

Kleurenmodel Tweedekker
Kleurenmodel Tweedekker
Kleurenmodel Tweedekker
Kleurenmodel Tweedekker
Kleurenmodel Tweedekker
LAATSTE SALE AANBIEDING: Koop kleurmodellen voor in totaal €250 en krijg 10% korting, koop voor €500 of meer en ontvang 15% korting.

Minimum bestelvolume voor kleurmodellen - 50 euro
Franco verzending vanaf 150 euro

Let op, de voorraad is zeer beperkt!


Maat L - 3,00 euro - Aanbevolen verkoopprijs 6,95 euro

Net als een echte tweezitter uit de 20ste eeuw. Dit model heeft twee vleugels op elkaar gemonteerd. De prototypes van dit model zijn zeer regelmatig gebruikt voor militaire training en vliegtuig landbouw. Het bovenste deel van de romp bevat de kapiteinscabine (of passagierscabine).

Er is een tweekleppige propeller. Het voorste chassis is uitgerust met een staartwiel en schokdempers voor het opstijgen, landen en taxiën. De verticale kiel met een kleine horizontale vleugel stabilisator vormt het einde van de hoofdvleugel van het vliegtuig.

Je vindt elementen uit de mechanica in het model: u kunt de propellers verplaatsen en u kunt alle drie de wielen vervangen als dat nodig is.

 

Aanbevolen verkoopprijs is € 5.95

Geschatte tijd van montage: 45 min

Geschatte tijd voor verven: 3 uur +

Voor kinderen vanaf 5 jaar oud … ook voor volwassenen van elke leeftijd.

Kleur zoals je wilt: acryl, gouache, aquarel, markers – Je kan van alles gebruiken. Je kan het model zelfstandig inkleuren of met vrienden & familie. Precieze contourlijnen op houten delen tonen een klok op een klokgezicht, kijkgaten, poten, vleugels van het Vrolijk Lieveheersbeestje (Zon) - symbool van geluk maakt het makkelijk te schilderen.

Ontwikkel engineering vaardigheden, ruimtelijk denken, fijne motorische vaardigheden, het vermogen om tijd te bepalen en de dag te organiseren en te plannen. Bekijk de fantasie van kinderen voor een lange tijd.

Eco-vriendelijk: is gemaakt van hoogwaardig hout, heeft een geur van hout en is fijn om aan te raken.

Makkelijk te monteren: Alle onderdelen zijn al uitgesneden en kunnen gemakkelijk uit het bord gehaald worden. Het model assembleert als een puzzel zonder lijm of andere dingen. Terwijl de kinderen wat blokken verzamelen, kunnen de volwassenen hun hulp voorstellen: De plekken waar dingen aan elkaar moeten komen zijn uitgestippeld en makkelijk te vinden voor montage, je moet alleen de componentenpennen assembleren door er met je vingers op te drukken, als je vingers te klein zijn heb je misschien hulp nodig.


 
 Modelafmeting:  143 * 82 * 157 mm 
 Verpakking:  165 * 180 * 5 mm 
 Aantal onderdelen:  15
 Bouwtijd  45 min
 Kleurtijd  3 uur + 
Terug naar overzicht