Kleurenmodel Zeilboot

Kleurenmodel Zeilboot
Kleurenmodel Zeilboot
Kleurenmodel Zeilboot
Kleurenmodel Zeilboot
LAATSTE SALE AANBIEDING: Koop kleurmodellen voor in totaal €250 en krijg 10% korting, koop voor €500 of meer en ontvang 15% korting.

Minimum bestelvolume voor kleurmodellen - 50 euro
Franco verzending vanaf 150 euro

Let op, de voorraad is zeer beperkt!


Maat M - 2,50 euro - Aanbevolen verkoopprijs 5,95 euro

Dit model brengt ons terug naar de oude wereld van scheepvaart – Feniciërs, Vikings die lange afstanden aftrekken met hun schepen. Dit model laat zien hoe een ouderwets schip eruit zag dat door de golven heen vloog met een drakenhoofd met een anker in zijn tanden op de voorkant. Dit beschermt het schip en de bemanning tijden stormen en orkanen. En natuurlijk het wiel om mee te sturen.

Elementen van mechanische mogelijkheden: Je kunt het stuur draaien, als een vaart door de golven een schieten, en stel jezelf voor als een van de bekende ontdekkingsreizigers van de Verenigde Staten of India.

Gemakkelijk te bouwen, super leuk om in te kleuren en tof om mee te spelen! De UGears kids serie laat niks te wensen over en geeft u quality time met de kinderen.​​

 

Aanbevolen verkoopprijs is € 5.95

Geschatte tijd van montage: 45 min

Geschatte tijd voor verven: 3 uur +

Voor kinderen vanaf 5 jaar oud … ook voor volwassenen van elke leeftijd.


Kleur zoals je wilt: acryl, gouache, aquarel, markers – Je kan van alles gebruiken. Je kan het model zelfstandig inkleuren of met vrienden & familie. Precieze contourlijnen op houten delen tonen een klok op een klokgezicht, kijkgaten, poten, vleugels van het Vrolijk Lieveheersbeestje (Zon) - symbool van geluk maakt het makkelijk te schilderen.

Ontwikkel engineering vaardigheden, ruimtelijk denken, fijne motorische vaardigheden, het vermogen om tijd te bepalen en de dag te organiseren en te plannen. Bekijk de fantasie van kinderen voor een lange tijd.

Eco-vriendelijk: is gemaakt van hoogwaardig hout, heeft een geur van hout en is fijn om aan te raken.

Makkelijk te monteren: Alle onderdelen zijn al uitgesneden en kunnen gemakkelijk uit het bord gehaald worden. Het model assembleert als een puzzel zonder lijm of andere dingen. Terwijl de kinderen wat blokken verzamelen, kunnen de volwassenen hun hulp voorstellen: De plekken waar dingen aan elkaar moeten komen zijn uitgestippeld en makkelijk te vinden voor montage, je moet alleen de componentenpennen assembleren door er met je vingers op te drukken, als je vingers te klein zijn heb je misschien hulp nodig.


 
 Modelafmeting:  120 * 130 * 38 mm 
 Verpakking:  165 * 180 * 5 mm 
 Aantal onderdelen:  15
 Bouwtijd  45 min
 Kleurtijd  3 uur + 
Terug naar overzicht