Model Kerststal

Model Kerststal
Model Kerststal
Model Kerststal
Model Kerststal
Model Kerststal
 
 
Modelmaat 15.1*5*13.8 cm
Verpakkingsmaat 18.5*27.5*0.7 cm
Aantal onderdelen 59
Schatting bouwtijd 1 uhr

PDF Handleiding HIER

 

Een prachtig vormgegeven kerststal is het eerbetoon van Ugears aan de geliefde kersttraditie. Het draagt bij aan de ware geest van de meest prachtige tijd van het jaar. Dit model is gemaakt om de decembermaand nog specialer te maken.

Vanuit technisch oogpunt is het Kerststal model één van de eenvoudige Ugears modellen gelet op mechanica en montagekant. We willen het hele gezin, inclusief jongere kinderen, mee laten doen en te genieten van het bouwen. Toch heeft dit traditionele kerstdecorstuk een mechanisme dat bepaalde delen van het model laat bewegen. Om het mechanisme te starten, draait u handmatig aan één van de onderling verbonden onderdelen die u aan de zijkanten en aan de bovenkant van het model vindt. De ster op het dak van de schuur gaat bewegen. Op hetzelfde moment, met het draaien van de tandwielen, bewegen de gesneden ontwerpen op de achtergrond van de scène.

Geniet van je tijd met vrienden en familie en laat de kerststal uit de Ugears collectie, magie toevoegen aan de feestdagen.


 
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook