Motor klok

Motor klok
Motor klok
Motor klok
Motor klok
Motor klok 

 
Modelmaat 14.2*30*12 cm
Verpakkingsmaat 37.3*17*5 cm
Aantal onderdelen 265
Geschatte montagetijd 5 uur
Wat zeggen ze over een fijn afgestelde motor - hij loopt als een uurwerk? Draai het om met de Ugears Motor klok, een nauwkeurig afgestelde klok die loopt (en eruitziet) als een motor! Deze functionele mechanische tafelklok met slinger heeft een auto-thema, met bovenop een motorblok ontwerp met bewegende zuigers en een tijdweergave in de stijl van een snelheidsmeter (uren) en toerenteller (minuten). De actie van de slinger en het binnenwerk van de klok maken een heerlijk tikkend geluid, terwijl de verstrijkende seconden worden weergegeven aan de achterkant van de klok. De motorklok vertelt de tijd tot 5 uur op een enkele winding (looptijd kan met nog eens 60 tot 90 minuten worden verlengd als de zuigers zijn ontkoppeld). Een retrograde mechanisme op de minutenwijzer reset automatisch na 60 minuten.
Wind de motorklok op met de contactsleutel aan de voorkant van de klok. Om de tijd in te stellen, draai het grote tandwiel dat zich het dichtst bij de wijzerplaat van de klok bevindt (het retrograde mechanisme) met de klok mee totdat de minutenwijzer op nul staat en gebruik vervolgens uw vinger om de urenwijzer tegen de klok in te bewegen en deze op het huidige uur te plaatsen. Zet de minutenwijzer op de huidige tijd door weer aan het grote tandwiel net achter de wijzerplaat te draaien. Als de klok snel of langzaam loopt, kunt u de slinger aanpassen. Verhoog of verlaag het ronde gewicht aan de onderkant van de slinger voor grotere tijdaanpassingen en verhoog of verlaag de bal bovenaan de slinger voor fijnafstemming.
De DIY houten Engine Clock is de nieuwste toevoeging aan de Ugears-collectie werkende klokken, waaronder de Aero Clock-wandklok met slinger en de Sky Watcher Tourbillon-tafelklok. Hoewel deze modellen beide van het "Advanced"-niveau zijn, hebben we met de Engine Clock ernaar gestreefd om een functionele klok te ontwerpen met de "Medium" moeilijkheidsgraad, zodat meer hobbyisten de voldoening kunnen ervaren van het bouwen van hun eigen functionele doe-het-zelf 3D-modelklok.

Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook