Reddingshovercraft

Reddingshovercraft
Reddingshovercraft
Reddingshovercraft
Reddingshovercraft
Reddingshovercraft
 
 
Aantal onderdelen 383
Geschatte montagetijd 6 uur
Modelmaat 280х105х115
Verpakkingsmaat 373х170х50

Ugears groet overal reddingsteams met het Reddingshovercraft-model. Welke brandweer- of politieafdeling of zoek- en reddingsteam zou deze reddingshovercraft niet graag klaar hebben liggen voor een ramp? Wanneer een grote storm toeslaat, kan er een wijk per wijk, of zelfs een straat-voor-straat mix van overstromingsgebieden en droog land ontstaan, waardoor het onmogelijk wordt voor gewone reddingsvoertuigen, of het nu gaat om boten of vrachtwagens, om de overlevenden te bereiken. Dat is waar de hovercraft in schittert. In staat om over elk oppervlak te scheren - land, water, modder of ijs - op een luchtkussen, kan de hovercraft reddingspersoneel brengen waar ze het meest nodig zijn, mensen van daken plukken of voorraden leveren aan andere ontoegankelijke gebieden.

De Ugears reddingshovercraft is een houten model op schaal 1:24 van een gestroomlijnde all-terrain hovercraft met dubbele propeller. Dit houten doe-het-zelfmodel wordt aangedreven door een veermotor, met een ratelsleutel op het onderstel van het vaartuig. Met een Start/Stop-schakelaar kunt u de motor opwinden door tien slagen met de klok mee te geven en vervolgens de motor inschakelen terwijl de propellers met dubbele stuwkracht draaien en de boot sierlijke, voorgeprogrammeerde bochten naar links en naar rechts uitvoert over een afstand van 3 meter, waarbij de zachte zwaaiende beweging wordt nagebootst van een echte hovercraft.

Deze prachtige boot is een geweldig cadeau voor iedereen die van waterscooters of modelbouw houdt, of voor kinderen die ervan dromen echte helden te zijn als politieagent, brandweerman of lid van andere reddingsteams. Je kunt de modelbouwset cadeau doen, het model samen met je geliefde bouwen of het zelf bouwen en het voltooide model presenteren als mooi, mechanisch speelgoed voor urenlang fantasierijk spel.

Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook