Scrambler UGR-10 motor met zijspan

Scrambler UGR-10 motor met zijspan
Scrambler UGR-10 motor met zijspan
Scrambler UGR-10 motor met zijspan
Scrambler UGR-10 motor met zijspan
Scrambler UGR-10 motor met zijspan
 
Modelmaat 220*160*115 mm
Verpakkingsmaat 378*170*27 mm
Aantal onderdelen 380
Schatting bouwtijd  8 uhr

 

Zoals de lucht die we inademen en het water dat we drinken, is reizen bijna een onmisbare ervaring geworden.

Op zoek naar nieuwe ervaringen willen we de wereld ver van huis zien. Maak je klaar om de weg op te gaan met deze nieuwe avontuurlijke metgezel - de snelle en duurzame Scrambler UGR-10 motor met zijspan van Ugears.

De Scrambler is gebaseerd op het prototype van een dual-sportmotorfiets, een voertuig dat is ontworpen om over gladde asfaltwegen en off road wegen te rijden maar ook om de volledige motor cross-modus te gebruiken. Originele dual-sportmotoren komen uit een familie van zogenaamde "scramblers" - lichtgewicht stadsmotoren die aanvankelijk werden geproduceerd door Triumph en BSA in de jaren 50 van de 20e eeuw. De scramblers waren zeer goed aangepast om op ruige wegen te rijden dankzij het slimme ontwerp van de ophanging en hoog gemonteerde uitlaatdempers. Net als een echte motorfiets is het model niet alleen snel, maar ook stabiel dankzij een voorvork- en pendelophanging op de voor- en achterwielen. Het realistische UGears retro-ontwerp wordt aangevuld met een slimme imitatie van een volledig geanimeerde motor met tegenoverliggende cilinders.

Tijd om je garage te openen om je nieuwe coole motor in elkaar te zetten en te zien waar je fantasie je naartoe brengt! Beleef een leuke en plezierige reis met de Scrambler UGR-10 van Ugears.

Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook