SMART Mini Helikopter

SMART Mini Helikopter
SMART Mini Helikopter
SMART Mini Helikopter
SMART Mini Helikopter
SMART Mini Helikopter
 
Aantal onderdelen 167
Geschatte montagetijd 3 uur
Modelmaat 252х115х295
Verpakkingsmaat 187х170х35
De Ugears Mini-helikopter is het eerste helikoptermodel in onze Smart-collectie en voegt zich bij de modellen Mini Biplane, Mad Hornet, Steampunk Airship en Aviator (met verwisselbare vliegtuig- en helikoptercomponenten) in onze Ugears familie van fantastische vliegers. Door het open ontwerp zie je echt alle aspecten van het zelfbouw helikopter model. Deze 3D-puzzel wervelvogel zit boordevol realistische details, waaronder een draaiende rotormast en hoofdrotor, draaiende staartrotor, tweezits cockpit met cyclische joystick bediening, deuren die open kunnen, verstelbaar zoeklicht vooraan, intrekbare achterwielen, landingssloffen en een helikopterplatform waarop om je model laat rusten.

Om uw Ugears mini-helikopter in beweging te brengen, zet u de start/stop-schakelaar in de stand "Stop", draait u de stille ratel sleutel een paar keer om de rubberen band motor op te winden, zet u de achterwielen neer, zet u het model op een vlakke ondergrond, houd het model vervolgens voorzichtig vast terwijl je de schakelaar naar "Start" zet, laat los en kijk hoe het 3D-puzzelhelikopter ongeveer 1,5 m vooruit rent. Kijk maar eens naar het prachtige realisme van die roterende hoofdrotor! Wanneer niet in gebruik, laat u uw helikopter op het meegeleverde helikopterplatform rusten voor een aantrekkelijke statische weergave.

De minihelikopter is een geweldig cadeau voor een jongere die ervan droomt om de lucht in te gaan, of voor iedereen die van luchtvaart of modelbouw houdt. We vermoeden dat zelfs Leonardo zelf het leuk zou vinden om deze te bouwen!

Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook