SMART Steampunk-onderzeeër

SMART Steampunk-onderzeeër
SMART Steampunk-onderzeeër
SMART Steampunk-onderzeeër
SMART Steampunk-onderzeeër
SMART Steampunk-onderzeeër
 


 
Aantal onderdelen 200
Geschatte montagetijd 3 uur
Modelmaat 140х90х128
Verpakkingsmaat 187х170х35

Heeft u er ooit van gedroomd om de onderzeese wereld zo vrij als een vis te verkennen in uw eigen persoonlijke duikboot? U glijdt gewichtloos langs koraalriffen en het kleurrijke zeeleven en voelt u één met de wateromgeving. Uw acrylkoepelvormige cockpit geeft u onbelemmerd zicht op de wonderen die u omringen, zonder de beperkingen van duikuitrusting. Terwijl u dieper in uw lederen kapiteinsstoel wegzakt, een kopje thee nipt en via het aangepaste geluidssysteem van de cabine naar het "Aquarium" van Saint-Saëns luistert, verschijnt er aan uw linkerkant een grote schaduw. Terwijl u op het juk duwt om de onderzeeër rond te brengen, doorzoeken uw koplampen de donkere leegte wanneer plotseling een 2,5 meter lange rifhaai langs de cockpit glijdt, net zo nieuwsgierig om u te zien als u om hem te zien. Ga op een fantasiereis met de Ugears Steampunk-onderzeeër!

Ons houten doe-het-zelf-model Steampunk Submarine heeft een schaal van 1:48, reist ongeveer 2,5 meter op de rubberen bandmotor, is voorzien van een Start/Stop-schakelaar voor bedieningsgemak en kan in een rechte lijn reizen of bochten naar links en rechts maken. Het tandwielsysteem activeert bewegende propellers om uw onderzeeër de illusie te geven van voortstuwing onder water. De steampunk-stijl brengt het idee over dat dit ambacht geen kant-en-klaar productiemodel is, maar eerder de realisatie van de passie van een briljante, excentrieke uitvinder voor onderzeese verkenning.

Om uw houten onderwatermodel te bedienen, zet u de Start/Stop-schakelaar in de "Stop"-positie, draait u de ratelknop aan de achterkant van de sub maximaal 15 halve slagen rond, plaatst u uw sub op een vlakke ondergrond en zet u de schakelaar op " Start" en laat los. U kunt uw 3D houten model Steampunk Submarine sierlijke bochten laten maken of zelfs een volledige cirkel laten draaien door het voorwiel zachtjes naar links of rechts te draaien. Dubbele propellers die kunnen draaien en beweegbare vinnen geven je sub de illusie van voortstuwing en richtingscontrole. Wees extra voorzichtig tijdens de montage van de slinger, het Start/Stop-systeem en de ratelsleutel, en zorg ervoor dat u tandwielen en andere bewegende delen voorzichtig schuurt en smeert voor een optimale werking onder water.

Er komt geen einde aan de fantasiereizen die u kunt maken met Ugears!

Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook