SMART Mini Locomotief

SMART Mini Locomotief
SMART Mini Locomotief
SMART Mini Locomotief
SMART Mini Locomotief
SMART Mini Locomotief
 
 
Aantal onderdelen 172
Geschatte montagetijd 3 uur
Modelmaat 187х170х35
Verpakkingsmaat 250х60х65

Ugears heeft in de loop der jaren een aantal prachtige en uitdagende treinmodellen ontworpen, waaronder de Locomotief, V Express Stoomtrein met Tender en Hogwarts™️ Express. Met de minilocomotief bieden we u een eenvoudig, "Easy"-gecertificeerd doe-het-zelf-treinmodel dat iedereen kan bouwen, inclusief jonge treinliefhebbers. Dit, door elastiekjes aangedreven, houten treinmodel (locomotief plus tender) heeft een verrassend '
"up- and go" rijgedrag in een compacte behuizing en het kan met één winding meer dan 2 meter reizen. De strakke, retro-stijl doet denken aan de jaren dertig, het laatste decennium waarin kolengestookte stoomlocomotieven een prominente plaats innamen.
De locomotief is voorzien van een opwindbare ratelsleutel, een "Start/Stop"-schakelaar voor eenvoudige bediening en drie gekoppelde hoofdwielen met drijfstangen, zodat de trein over elk vlak oppervlak weg kan rijden. De locomotief kan worden gekoppeld aan een open kolentender die kan worden gebruikt om een favoriet speeltje, snack of briefje naar een geliefde aan de andere kant van de kamer te dragen!
Om uw mechanische houten treinmodel te bedienen, zet u de aan/uit-schakelaar bovenaan de voorkant van de trein in de stand "Off", draait u de ratelknop aan de zijkant van de locomotief 6-7 keer rond en plaatst u uw trein op de vloer of op een tafel terwijl u hem met uw hand vasthoudt. Zet vervolgens de schakelaar op "On" en laat los. Het rotatievermogen wordt via een tandwielblok op de wielen overgebracht, terwijl een vliegwiel de acceleratie van de trein vertraagt en gelijkmatig maakt. De rubberen bandmotor van de trein kan keer op keer worden gedraaid en als u ooit de elastiekjes moet vervangen, kan dit eenvoudig worden gedaan door de lijn waaraan ze zijn bevestigd op te spoelen met behulp van de ratelsleutel.
De minilocomotief zal iedereen aanspreken die houdt van modeltreinen, houdt van dingen met eigen handen bouwen, of ouders die op zoek zijn naar een boeiend knutselproject voor een jonge bouwer. Ga op avontuur met de minilocomotief van Ugears!

Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook