Serenity's droom

Serenity's droom
Serenity's droom
Serenity's droom
Serenity's droom
Serenity's droom


 
Aantal onderdelen 365
Geschatte montagetijd 9 uur
Modelmaat 373х170х50
Verpakkingsmaat 410х440х135
Zeilers kennen het vredige gevoel van oceaanzeilen onder een heldere hemel, een gestage bries die de strak gehesen witte zeilen vult, terwijl je over de golven scheert door stands weer overstag te gaan. Het is dat gevoel één te zijn met de natuur en de elementen, vakkundig tegen de wind in gaan, voelen hoe de boot vaart maakt met de juiste zeil trim. Nodig een paar vrienden uit, haal 's avonds misschien wat wijn en kaas te voorschijn - dat is de droom, en je kunt het waarmaken met Serenity's Droom, het slimme nieuwe mechanische jacht van Ugears.

Serenity's  Droom sluit zich aan bij de Ocean Beauty Yacht en de Trimaran Merihobus in Ugears' vloot van doe-het-zelf model zeilschepen, maar in tegenstelling tot die statische modellen is Serenity's Droom een opwind vaartuig met veeraandrijving dat in staat is om een reeks overstag manoeuvres uit te voeren over maximaal 4 meter via een vlak oppervlak. Zet de Start/Stop-schakelaar op het dak van de cabine in de stand "Stop" om hem te bedienen. Verwijder de opwind sleutel van het voordek, steek deze in het ratel mechanisme op de stuurboord romp en draai een paar keer. Plaats de opwind sleutel terug in het dek, plaats de boot op een vlakke ondergrond, zet de Start/Stop-schakelaar in de "Start"-stand en kijk hoe uw jacht wegvaart en een reeks sierlijke, zigzaggende overstag manoeuvres uitvoert.

De Serenity's Droom overstag zeilboot is een geweldig cadeau voor iedereen die houdt van zeilen, modelbouw of slimme mechanica. Breng rust in je innerlijke zeeën terwijl je dit maritieme model bouwt, en geniet vervolgens weer van dat vredige gevoel terwijl je je een mooie dag op het water voorstelt, terwijl je met je schaalmodel de zonsondergang tegemoet vaart.

Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook