2.5D Zeppelin

2.5D Zeppelin
2.5D Zeppelin
2.5D Zeppelin
2.5D Zeppelin
2.5D Zeppelin 
Modelmaat 28.9*21.5*6.2 cm
Verpakkingsmaat 37.3*17*3.4 cm
Aantal onderdelen 49
Geschatte montagetijd 30 min

Als volgende in de opwindende nieuwe lijn van Ugears 2.5D-puzzels, Classic Vehicles-collectie, presenteren we de Zeppelin - 's werelds eerste commerciële vliegtuig! Geïnspireerd door Duitse luchtschepen uit het begin van de 20e eeuw, en vernoemd naar de Duitse uitvinder graaf Ferdinand von Zeppelin, heeft dit DIY 2.5D houten luchtschip model beweegbare elementen en wordt geleverd in een eigen frame, geschikt om aan de muur te hangen of op een bureau of plank te plaatsen. Het Ugears Zeppelin 2.5D-beeldmodel houdt het midden tussen een 2D-platte afbeelding en een 3D-model en biedt 3 perspectieven (zijaanzicht, vergroot kajuit aanzicht en vooraanzicht) en heeft verschillende bewegende delen, waaronder propellers, roer en stabilisatoren, om uw puzzel tot een goed einde te brengen.
U kunt de Zeppelin in zijn aantrekkelijke natuurlijke houten staat of kleur laten, uw model schilderen of beitsen in een kleurenschema naar keuze (verf niet inbegrepen). In tegenstelling tot traditionele legpuzzels, die op een basis moeten worden gelijmd en vervolgens in een frame moeten worden gemonteerd als je je werk wilt behouden en tentoonstellen, wordt je Zeppelin 2.5D-fotopuzzel geleverd in een eigen frame, met voetsteunen en een fotolijst.
De Zeppelin 2.5D-puzzel is een leuk knutselproject dat iedereen zal aanspreken die houdt van het bouwen van modellen, het werken aan puzzels of die geïnteresseerd is in de luchtvaart. Zijn er kinderen of volwassenen in uw familie- en vriendenkring die dol zijn op vliegtuigen, helikopters of luchtschepen? Geef ze een 2.5D Zeppelin als een origineel cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid.

Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook