Games Dice Keeper

Games Dice Keeper
Games Dice Keeper
Games Dice Keeper
Games Dice Keeper
Games Dice Keeper


 

Of je nou dobbelstenen verzamelt, een gepassioneerde (board)gamer bent of gewoon van unieke mechanische apparaten houdt, de Dice Keeper is altijd precies wat je nodig hebt. Dit model zal je favoriete accessoire worden voor bij je boardgame battles en zal jouw verzameling houten 3D puzzels van UGears perfect aanvullen. De Dice Keeper is een spel accessoire dat jouw dobbelstenen veilig stelt en secuur opbergt, elke dobbelsteen op zijn eigen individueel plekje. Ontworpen om dobbelstenen te huisvesten kan dit model even goed gebruikt worden voor andere piepkleine spulletjes, sieraden, mini souvenirs of geheime microchips. 

De Dice Keeper is een kleine kist met fijn uitgesneden versieringen in een fantasy stijl. Een minimalistisch openingsmechanisme laat de zijpanelen openen om de inhoud bloot te leggen. Het model heeft de vorm van een compacte kubus met acht vakjes om een standaard set dobbelstenen op te bergen. Elke dobbelsteen kan handig opgeborgen worden in zijn individuele sleuf en het mechanisme om de zijwanden op te hijzen beveiligd de inhoud voor uitvallen en verlies tijdens het transport.

Het model is best simpel maar niet mider interessant om in elkaar te zetten. Het iconische Ugears ontwerp maakt het een aantrekkelijk spel accessoire, een unieke decoratie of een uitstekend cadeau voor je vrienden.

PDF Handleiding HERE

Modelmaat:

9.4*8.4*11.2 cm (3.7*3.3*4.4 in)

Verpakkingsmaat:

17*19*2.7 cm (7*7.5*0.79 in)

Aantal onderdelen:

62


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook