U bent niet ingelogd, log eerst in om artikelen op uw verlanglijst te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen >>

Mechanisch Aquarium

Mechanisch Aquarium
Mechanisch Aquarium
Mechanisch Aquarium
Mechanisch Aquarium
Mechanisch Aquarium 
Modelmaat 23.5*23.5*20 cm
Verpakkingsmaat 37.8*17*3.4 cm
Aantal onderdelen 325
Geschatte montagetijd 6 uur

Het Mechanisch Aquarium, het eerste UGears-model zonder elastiek!

Het Mechanische Aquarium van Ugears is een ingenieuze zoutwatervissenkom, met twee tropische vissen die elkaar achtervolgen rond een bos van algenbladeren, waarbinnen zich een zeepaardje verbergt! De schoonheid en verscheidenheid van het houden van zoutwatervissen maakt het één van 's werelds meest populaire hobby's.

Niet alleen is deze doe-het-zelf-aquariummodelkit, met zijn originele thema en ontwerp, een mooie aanvulling op de Ugears-catalogus, maar het heeft ook een unieke mechanische aandrijving. De vissen en algen roteren gelijktijdig en parallel, met verschillende snelheden, in verschillende richtingen en simuleren de vloeiende golvende ritmes van het onderwaterleven van planten en dieren. De elegante vissen zien eruit alsof ze echt zwemmen terwijl ze hun kop en staart heen en weer bewegen. Het mechanische aquariummodel is uniek omdat, terwijl veel ugears-modellen worden aangedreven door rubberen bandmotoren, het nu wordt aangedreven door een veer voor een langere werking en een langere levensduur. Bij Ugears zijn we trots op onze innovatie en het luisteren naar onze trouwe klanten, van wie velen hebben gevraagd naar modellen met veermechanisme. We zijn er trots op u dit aquarium met zomer-actie aan te bieden - een primeur in onze groeiende catalogus van Ugears-modellen!

Om het model in beweging te brengen, draait u de knop onder het aquarium met ongeveer 25 halve slagen. Daarna draait u de schakelaar van "STOP" naar de "SWIM"-modus en u ziet hoe het mechanisch aquarium tot leven komt! Het mechanisme bevat een interne slinger om de beweging te regelen en soepel te laten verlopen. We hebben dit model ontworpen met als doel de operationele eenvoud voor gebruikers: één schakelaar, twee standen: aan en uit. Je kunt het model op ieder moment stoppen of gewoon laten gaan en ongeveer 40 seconden genieten van de bewegingen van de vissen en bladeren.

Bij Ugears streven we naar prachtig design met verrassende mechanische actie, om onze klanten te charmeren en te verrassen. We denken dat u het ermee eens zult zijn dat we dat hebben bereikt met dit prachtige Mechanisch Aquarium. Met Ugears is er altijd dat extra vleugje eigenzinnigheid, belichaamd in dit model door het verborgen zeepaardje in het midden. Een deel van onze kernmissie is om mensen samen te brengen, vooral van generatie op generatie, terwijl ze bouwen en spelen met onze unieke mechanische wonderen. Maak van het Mechanisch Aquarium uw volgende familieproject!


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook