U bent niet ingelogd, log eerst in om artikelen op uw verlanglijst te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen >>

Games Card Holder

Games Card Holder
Games Card Holder
Games Card Holder
Games Card Holder
Games Card Holder


 

Met grootschalige boardgames komt het al te vaak voor: ruimte op tafel wordt een echt probleem! En, als je ook nog veel verschillende soorten kaarten op tafel hebt, wordt het al te snel rommelig en raken de kaarten dor elkaar en moeten de spelers steeds opnieuw sorteren. De Card Holder is een slimme doos, ontworpen om precies deze vervelende onhandigheden voor altijd op te lossen. 

Dit apparaat helpt jou de spelbeleving nogal te verbeteren door je kaarten in orde en op weinig oppervlak te houden. De ruimtebesparing is zó efficiënt dat je makkelijk je spel kan verplaatsen naar een kleinere tafel – met evenveel spelers. Als er geen tijd meer is en het spel is pas halverwege, vouw je Card Holder in, neem een foto van je slagveld met een mobiel en ga gewoon later door, wanneer het uitkomt.

In de attractieve houten buitenkant van de Card holder schulit een slim uitschuifmechanisme dat van de doos een ergonomische trappenkast maakt. Hierdoor kun je heel makkelijk een kaart van elke stapel trekken. Jouw nieuw, slim model heeft 12 compartimenten met afstandhouders voor kaartjes tot 400 63.5х88 mm (2.48” x 3.46”). Deze vakjes zijn dus ook groot genoeg om te gebruiken met kaarten in individuele hoesjes.

In uitgevouwen toestand heb je zelfs nog ruimte voor vier extra vakjes, tot 100 kaarten, van 45х68 mm (1.77” x 2.68”).

Tussen spellen door zal je Card Holder als betrouwbare opslag en bescherming fungeren. Plaats je kaarten in hun vakjes en sluit de doos af. Nu kan de hele doos veilig je rugzak in. De Card Holder van Ugears Games zal je tafel opruimen en het meest efficiënte gebruik van je tafelruimte garanderen en jullie spelcomfort  tot een maximum brengen.

PDF Handleiding HERE 

Modelmaat:

23.4*12*10.2 cm (9.2*4.7*4 in)

Verpakkingsmaat:

37*17*3.3 cm (14.6*6.7*1.3 in)

Aantal onderdelen:

77


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook